Home             Contact             Sitemap
GRP Plasticorr
SUBSTANŢE DE ACOPERIRE

PLASTIMOL® B
 Detalii

PLASTIMOL® DA
 Detalii

PLASTIMOL® DB
 Detalii

PLASTIMOL® LB
 Detalii

PLASTIMOL® K
 Detalii

PLASTIMOL® KD
 Detalii

PLASTIMOL® VB
 Detalii

PLASTIMOL®
 Detalii

Tehnologia de restaurare a rezervoarelor de lichide periculoase, utilizând sistemul de întărire structurală prin acoperire, pe bază de răşini sintetice PLASTIMOL® B, care este în acelaşi timp economică, sigură, dar care protejează şi natura

 Print

Prin această tehnologie se pot restaura pereţii rezervoarelor cilindrice orizontale şi verticale, respectiv se poate rezolva problema protecţiei împotriva coroziunii plăcilor de bază al rezervoarelor cilindrice verticale. Astfel, nu este nevoie de înlocuirea atât de costisitoare a rezervorului, respectiv a plăcii de bază a rezervorului cilindric vertical.

După curăţirea şi pregătirea în prealabil a suprafeţei interioare a rezervorului, se trece la grunduirea cu răşina sintetică elastică PLASTIMOL® rezistentă la chimicale.
După grunduire se obţine o suprafaţă de aderenţă pe care se aplică sistemul de întărire structurală prin acoperire, pe bază de răşini sintetice PLASTIMOL® B necesar, care a fost calcula luând în calcul presiunea interioară din rezervor.

Rezervoarele tratate cu sistemul de acoperire PLASTIMOL® B pot fi oricând transformate în rezervoare dotate cu sistem de sesizare a scurgerilor cu pereţi dubli, respectiv cu placă de bază. Sistemele de acoperire PLASTIMOL® B şi PLASTIMOL® D sunt compatibile între ele.

Parametrii tehnici principali ai întăririi structurale prin acoperire PLASTIMOL® B:

 Grosimea stratului: min. 2,5 mm.

 Rezistentă la chimicale (la rezervoarele cu substanţe periculoase, oferim diferite substanţe matrix de construire a sistemului de acoperire PLASTIMOL®, în funcţie de capacitatea de rezistenţă la materialul depozitat)

 Poate fi făcută conductivă din punct de vedere electrostatic, este utilizabilă la rezervoarele lichidelor apolare, a materialelor predispuse încărcării electrostatice.

 Corespunde normelor de protejare a mediului.

 Ciclul de viaţă se poate planifica în funcţie de materialul depozitat şi de condişiile de depozitare.


 Înapoi
Top