Home             Contact             Sitemap
GRP Plasticorr
SUBSTANŢE DE ACOPERIRE

PLASTIMOL® B
 Detalii

PLASTIMOL® DA
 Detalii

PLASTIMOL® DB
 Detalii

PLASTIMOL® LB
 Detalii

PLASTIMOL® K
 Detalii

PLASTIMOL® KD
 Detalii

PLASTIMOL® VB
 Detalii

PLASTIMOL®
 Detalii

Transformarea rezervoarelor de lichide periculoase cu perete simplu în rezervoare cu perete dublu, utilizând sistemul de întărire structurală prin acoperire, pe bază de răşini sintetice PLASTIMOL® DA

 Print
 Film (552 KB)

Prin aplicare sistemului de întărire structurală prin acoperire, pe bază de răşini sintetice PLASTIMOL® DA dezvoltată de către noi, rezervoarele cu perete simplu deteriorate, corodate pot fi transformate - in situ- fără a fi scoase la suprafaţă, în rezervoare cu perete dublu, în acelaşi timp cu montarea sistemului de sesizare dorit. Rezistenţa la coroziune a pereţilor dubli de plastic obţinuţi prin tehnologia de acoperire cu răşini sintetice PLASTIMOL® DA este mult mai mare decât cea a oţelului, trăsăturile tehnice şi mecanice fiind echivalente cu proprietăţile technice ale rezervoarelor noi din oţel cu perete dublu. Prin aplicarea aceleiaşi tehnologii pot fi duplicaţi şi pereţii plăcilor de bază a rezervoarelor cilindrice verticale aeriene.

Pe suprafaţa de aderenţă obţinută după grunduirea ce PLASTIMOL® a suprafeţei interne a rezervorului aplicăm stratul de compozit din răşină sintetică de întărire structurală care are caracteristici de protecţie a consistenţei proprii faţă de substanţa depozitată.
Carcasa dublă de rezistenţă structurală o obţinem cu ajutorul folosirii materialului impregnant PLASTIMOL®, care este un material pa bază de răşină sintetică rezistentă la chimicale cu întăritură de fibră de sticlă structurală şi ţesătură de fibră de sticlă 3D. Al doilea strat al carcasei, adică stratul de închidere se obţine prin laminare cu întăritură de fibră de sticlă, cu închidere de voal de sticlă, prin întrebuinţarea stratului impregnant pe bază de răşină sintetică de o rezistenţă ridicată la chimicale PLASTIMOL® şi a stratului de acoperire PLASTIMOL®.
Odată cu impregnarea stratului de închidere, rezevoarele se dotează cu sisteme de sesizare a scurgerilor.

Controlarea spaţiului corespunzător pentru sesizarea eventualelor scurgeri dintre pereţi este executată prin metoda analizei de densitate de mare precizie (mult mai precisă decât analiza hidrologică).

 Grosimea stratului: min. 7,5 mm.

 Poate fi făcută conductivă din punct de vedere electrostatic, este utilizabilă la rezervoarele lichidelor apolare, a materialelor predispuse încărcării electrostatice.

 Corespunde normelor de protejare a mediului, sesizarea scurgerilor este rezolvabilă în siguranţă.

În comparaţie cu cazul în care se aplică schimbul rezervorului se poate atinge o economisire a costurilor de chiar 40-50%. Gândiţi-vă, nu se vor efectua lucrări de terasament...

Trebuie scos din circulaţie numai rezervorul la care se aplică transformarea, celelalte rezervoare pot funcţiona neîntrerupt. Mediul ambiant nu sesizează nimic, în timp ce Dumneavoastră modernizaţi utilizând technologia cea mai avansată!


 Înapoi
Top