Transformarea rezervoarelor de lichide periculoase cu perete simplu în rezervoare cu perete dublu, utilizând sistemul de întărire structurală prin acoperire, pe bază de rășini sintetice
PLASTIMOL® LB

Prin aplicare sistemului de întărire structurală prin acoperire, pe bază de rășini sintetice PLASTIMOL® LB, rezervoarele cu perete simplu aflate în stare funcționabilă potrivită pot fi transformate - in situ - fără a fi scoase la suprafață, în rezervoare cu perete dublu, în același timp cu montarea sistemului de sesizare dorit. Ca și în cazul aplicării tehnologiei cu PLASTIMOL® DB, și la aplicarea tehnologiei PLASTIMOL® LB, cea dea doua carcasă-rezervor, noul rezervor intern, poate fi ușor desprinsă de suprafața originală pregătită în prealabil corespunzător. Prin tehnologia PLASTIMOL® LB, pereții rezervoarelor se dublu stratifică fără a folosi stratul de protecție a consistenței. Astfel se obțin niște rezervoare cu pereți dublu stratificați oțel-plastic, a cărei proprietăți sunt echivalente cu proprietățile tehnice ale rezervoarelor noi din oțel cu pereți dubli.

Controlarea spațiului corespunzător pentru sesizarea eventualelor scurgeri dintre pereți este executată prin metoda analizei de densitate de mare precizie (mult mai precisă decât analiza hidrologică).

  Grosimea stratului: min. 4,0 mm.

  Poate fi făcută conductivă din punct de vedere electrostatic, este utilizabilă la rezervoarele lichidelor apolare, a materialelor predispuse încărcării electrostatice.

  Corespunde normelor de protejare a mediului, sesizarea scurgerilor este rezolvabilă în siguranță.

Avantajul mare al acestei technologii este, că mulțumită distanței mici adecvate dintre pereți, senzorul de scurgere semnalizează pătrunderea în spațiul gol chiar a unei miimi din lichidul depozitat, în acest fel intervenția poate fi începută în cel mai scurt timp de la defecțiune.

Dacă rezervorul Dumneavoastră cu perete simplu se află în stare tehnică bună, nu puteți găsi o metodă mai adecvată pentru formarea carcasei interne de rezistență potrivită, care să îndeplinească cele mai severe cerințe de protecție a mediului.


GRP Plasticorr S.R.L.
310151 Arad, Coriolan Petreanu nr. 28
Tel./Fax: (0257) 255-842
E-mail: info@grp-plasticorr.ro
Site: www.grp-plasticorr.ro