Home             Contact             Sitemap
GRP Plasticorr
SUBSTANŢE DE ACOPERIRE

PLASTIMOL® B
 Detalii

PLASTIMOL® DA
 Detalii

PLASTIMOL® DB
 Detalii

PLASTIMOL® LB
 Detalii

PLASTIMOL® K
 Detalii

PLASTIMOL® KD
 Detalii

PLASTIMOL® VB
 Detalii

PLASTIMOL®
 Detalii

Protecţia împotriva coroziunii externe a rezervoarelor subterane şi în acelaşi timp dublu stratificarea pereţilor acestora, utilizând sistemul de întărire structurală prin acoperire, pe bază de răşini sintetice PLASTIMOL® KD

 Print

Cu ajutorul acestei metode, rezevoarele cu pereţi simpli din oţel primesc un al doilea înveliş, utilizând sistemul de întărire structurală prin acoperire, pe bază de răşini sintetice PLASTIMOL® KD. Astfel la cerere se poate monta şi un sistem de sesizare a scurgerilor. Acest înveliş rezolvă totodată şi protecţia împotriva coroziunii externe a rezervorului subteran.

Pe suprafaţa externă a rezervorului nou sau vechi cu perete simplu se aplică un strat special de separare, după care se trece la crearea peste a celei de a doua carcase exterioare cu reistenţă structurală cu întăritură de fibră de sticlă, prin folosirea stratului impregnant pe bază de răşini sintetice rezistent la chimicale PLASTIMOL® şi a stratului de acoperire PLASTIMOL®.
Odată cu crearea celei de a doua carcase externe putem dota rezervorul şi cu un sistem de sesizare a scurgerilor.

Controlarea spaţiului corespunzător pentru sesizarea eventualelor scurgeri dintre pereţi este executată prin metoda analizei de densitate de mare precizie (mult mai precisă decât analiza hidrologică).
 
 Grosimea stratului: min. 3,5 mm.

 Asigură protecţie sigură împotriva "curenţilor vagabonzi".

 Datorită structurii stratificate, reprezintă practic un rezervor nou exterior, iar prin spaţiul obţinut între cele două carcase se poate monitoriza foarte uşor orice scurgere.

 Corespunde normelor de protejare a mediului, sesizarea scurgerilor este rezolvabilă în siguranţă.

 Mulţumită distanţei mici adecvate dintre pereţi, senzorul de scurgere semnalizează pătrunderea în spaţiul gol chiar a unei miimi din lichidul depozitat, în acest fel intervenţia poate fi începută în cel mai scurt timp de la defecţiune.

Rezervoarele clasice din oţel cu pereţi dubli necesită o investiţie separată în vederea izolării în exterior înainte de a fi aşezate subteran!

Noi vă propunem altceva! Să fie carcasa exterioară totodată şi izolaţia rezervorului. Carcasa externă de plastic făcută la parametrii potriviţi prezintă rigiditate asemănătoare cu cea a oţelului. Nu avem nevoie de protecţie împotriva coroziunii externe, folosirea tehnologiei PLASTIMOL® KD rezolvând această problemă.

Realizare mai rapidă, cheltuieli mai mici...


 Înapoi
Top