Protecția împotriva coroziunii externe a rezervoarelor subterane și în același timp dublu stratificarea pereților acestora, utilizând sistemul de întărire structurală prin acoperire, pe bază de rășini sintetice PLASTIMOL® KD

Cu ajutorul acestei metode, rezevoarele cu pereți simpli din oțel primesc un al doilea înveliș, utilizând sistemul de întărire structurală prin acoperire, pe bază de rășini sintetice PLASTIMOL® KD. Astfel la cerere se poate monta și un sistem de sesizare a scurgerilor. Acest înveliș rezolvă totodată și protecția împotriva coroziunii externe a rezervorului subteran.

Pe suprafața externă a rezervorului nou sau vechi cu perete simplu se aplică un strat special de separare, după care se trece la crearea peste a celei de a doua carcase exterioare cu reistență structurală cu întăritură de fibră de sticlă, prin folosirea stratului impregnant pe bază de rășini sintetice rezistent la chimicale PLASTIMOL® și a stratului de acoperire PLASTIMOL®.
Odată cu crearea celei de a doua carcase externe putem dota rezervorul și cu un sistem de sesizare a scurgerilor.

Controlarea spațiului corespunzător pentru sesizarea eventualelor scurgeri dintre pereți este executată prin metoda analizei de densitate de mare precizie (mult mai precisă decât analiza hidrologică).
 
 Grosimea stratului: min. 3,5 mm.

 Asigură protecție sigură împotriva "curenților vagabonzi".

 Datorită structurii stratificate, reprezintă practic un rezervor nou exterior, iar prin spațiul obținut între cele două carcase se poate monitoriza foarte ușor orice scurgere.

 Corespunde normelor de protejare a mediului, sesizarea scurgerilor este rezolvabilă în siguranță.

 Mulțumită distanței mici adecvate dintre pereți, senzorul de scurgere semnalizează pătrunderea în spațiul gol chiar a unei miimi din lichidul depozitat, în acest fel intervenția poate fi începută în cel mai scurt timp de la defecțiune.

Rezervoarele clasice din oțel cu pereți dubli necesită o investiție separată în vederea izolării în exterior înainte de a fi așezate subteran!

Noi vă propunem altceva! Să fie carcasa exterioară totodată și izolația rezervorului. Carcasa externă de plastic făcută la parametrii potriviți prezintă rigiditate asemănătoare cu cea a oțelului. Nu avem nevoie de protecție împotriva coroziunii externe, folosirea tehnologiei PLASTIMOL® KD rezolvând această problemă.

Realizare mai rapidă, cheltuieli mai mici...


GRP Plasticorr S.R.L.
310151 Arad, Coriolan Petreanu nr. 28
Tel./Fax: (0257) 255-842
E-mail: info@grp-plasticorr.ro
Site: www.grp-plasticorr.ro