Home             Contact             Sitemap
GRP Plasticorr
SUBSTANŢE DE ACOPERIRE

PLASTIMOL® B
 Detalii

PLASTIMOL® DA
 Detalii

PLASTIMOL® DB
 Detalii

PLASTIMOL® LB
 Detalii

PLASTIMOL® K
 Detalii

PLASTIMOL® KD
 Detalii

PLASTIMOL® VB
 Detalii

PLASTIMOL®
 Detalii

Fabricarea de rezervoare
 Print

 
 
Firma noastră - GRP Plasticorr S.R.L. -, cu ajutorul unor parteneri externi a reuşit să elaboreze condiţiile tehice ale fabricaţiei, precum şi tehnologiile de fabricaţie ale rezervoarelor cu perete dublu din material compozit, în cele mai căutate mărimi. Ca rezultat al acestei activităţi, azi deţinem deja autorităţile pentru fabricarea rezervoarelor orizontale cu placăde bază semicurbat, atât subteran, cât şi aerian, de 5, 20, respectiv 30 de m3.

În SUA, depozitarea subterană a lichidelor periculoase se face aproape în exclusivitate în rezervoare plastice compozite cu nervuri de rigiditate. Environmental Protection Agency (EPA), Instituţia de Protecţia Mediului Înconjurător din SUA, penalizează foarte grav orice infectare a mediului ce se datorează scurgerilor din rezervoare, de aceea interesul primordial al întreprinzătorilor americani este depozitarea cât mai sigură a lichidelor periculoase.

Recunoaşterea acestui lucru a dus, ca peste ocean, siguranţa depozitării să fie mai importantă decât preţul rezervoarelor. Aceasta practic înseamnă că, deşi necesită o investiţie iniţială mai mare, în SUA, întreprinzătorii nici nu mai încearcă rezervoarele de oţel, optând, în vederea avantajelor pe termen lung, la rezervoarele din compozite.
Pe piaţa noastră atât de "cost sensibilă", siguranţa depozitării, din cauza situaţiei materiale precare, deseoriajunge doar pe planul secundar.

Avem deaface cu o dublă provocare, când dorim să concurăm cu folosirea rezervoarelor clasice din oţel:

 Multe mii de sute de m2 de substanţe de acoperire PLASTIMOLR dovedesc faptul că problemele de coroziune ale rezervoarelor din oţel cu care au trebuit să se confrunte întrebuinţătorii acestora sunt rezolvate pentru mai multe decenii. Nu există nici probleme de conductivitate electrostatică, aceste substanţe de acoperire putând fi conductibile. Este un fapt demonstrat, că rezervoarele preparate cu substanţele noastre de acoperire nu necesită practic întreţinere, întrebuinţătorii netrebuind a se preocupa de cantităţile mari de deşeuri nocive obţinute după curăţirea rezervoarelor. Dar asta pe noi încă nu ne mulţumeşte...

 Am dorit, şi am reuşit să demonstrăm că rezervoarele PLASTIMOLR fabricate de firma noastră de 5, 20 şi 30 m3 constituie o alternativă viabilă şi din punct de vedere investiţional comparativ cu rezervoarele din oţel.

Şi toate astea fără un gram de oţel...

Şi încă un mic amănunt: Greutatea rezervoarelor PLASTIMOLR este de trei ori mai mică decât cea a rezervoarelor de oţel.
Cine a aşezat deja rezervoare, ştie ce înseamnă asta atât din punct de vedere al cheltuielilor de transport, cât şi al cheltuielilor de aşezare.

Aşa-i că vă interesează?


 
Top